• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuws

Helenaveen maakt zich zorgen om windmolens

Geschreven op

De dorpsraad van Helenaveen maakt zich zorgen om de windmolens die net over de grens in Limburg komen te staan. De vijf windmolens komen langs de A67 en zijn maximaal 242 meter hoog. Volgens de dorpsraad van Helenaveen bestaat er een grote kans op slagschaduw en zorgen de windmolens voor horizonvervuiling.

Lees meer »

Collectief asbestsanering in uw dorp aanpakken

Geschreven op

In de afgelopen periode vraagt de provincie aandacht voor het saneren van asbestdaken en heeft op haar website hierover ook veel informatie beschikbaar. Hierbij richt men zich op de individuele boer en/of particulier en verwijst men door naar een commerciële partij. Dit maakt het volgens VKKNB onnodig kostbaar.

Lees meer »

Nieuwe dorpshart voor Welberg

Geschreven op

Na vier jaar voorbereiding komt er een nieuw dorpshart in het dorpje Welberg bij Steenbergen. Er komt een jeu de boules baan, een zitkade, een nieuwe brug, een tribune, een levensgroot schaakbord, een nieuw schoolplein voor de basisschool, een picknickveld en een speeltuin met pannaveld en ook enkele nieuwe woningen.

Lees meer »

Het Nieuwe Ontmoeten ’De eenzaamheid voorbij’

Geschreven op

De VKKNB heeft samen met ’t Heft gewerkt aan het project : Het Nieuwe Ontmoeten ’De eenzaamheid voorbij’. Het project beschrijft een procesaanpak hoe van onderop “Eenzaamheid” te bestrijden en te voorkomen is en is in juli 2018 afgerond. De Projectdoelen waren: Een aanpak ontwikkelen om lokale netwerken tot stand brengen, waarbij: - Van ond

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet