• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Onderzoeksresultaten

 

Studentenproject Meierijstad (2022)

Bijna honderd studenten van de opleiding landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning aan de Wageningen Universiteit gaan van maandag 6 juni t/m vrijdag 10 juni in Meierijstad onderzoek doen naar de leefbaarheid en presenteren verervolgens op 17 juni hun toekomstvisie. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van de Vereniging Kleine Kernen Noord-Brabant en de Dorpsraad Zijtaart.

Hieronder zijn de flyers en presentaties te downloaden.

Flyers

Presentaties

 

Studentenproject Land van Cuijk (2021)

Ook in 2021 heeft onze vereniging een opdracht gegeven aan studenten van de Universiteit van Wageningen om hun visie te ontwikkelen op de toekomst van één van de Brabantse gemeentes. In de nieuw te vormen gemeente Land van Cuijk.
Brochure inleiding opdracht Land van Cuijk op naar 2050!

Op vrijdag 18 juni 2021 hebben de studenten hun eindpresentatie gegeven in Mill. 
Mocht u de deze graag terug willen kijken? klik hier om de videostream alsnog te bekijken.

Hieronder zijn de flyers en presentaties te downloaden. 

Flyers

Presentaties
Klik hier om alle bijbehorende presentaties te downloaden (zip-bestand).

 

Studentenproject Altena (2020)

Onze vereniging heeft de opdracht gegeven aan studenten van de Universiteit van Wageningen om hun visie te ontwikkelen op de toekomst van één van de Brabantse gemeentes. In de nieuw gevormde gemeente Altena, ontstaan uit een samenvoeging van 21 kernen, wordt door het college van B&W, de gemeenteraad, het ambtelijk apparaat en de inwoners hard gewerkt aan het vormgeven van de toekomst. Daarom leek het ons een goed idee om aan 100 eerstejaarsstudenten van Wageningen University te vragen om het onderzoek te richten op Altena en een aantal inspirerende ideeën op te leveren. De flyers van de studenten kunt u hieronder downloaden.

 

Thesissen UvW

Webdesign: De Geus Internet