• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Informatievoorziening

Een goede informatievoorziening voor de leden is van groot belang. De leden worden dan ook steeds op de hoogte gehouden van provinciale en landelijke ontwikkelingen op het terrein van plattelandsontwikkeling. Dat gebeurt met het Kleine Kernen Magazine, dat ca vier maal per jaar verschijnt, social media en natuurlijk deze website.

De Vereniging Kleine Kernen Noord-Brabant organiseert jaarlijks themabijeenkomsten en een algemene ledenvergadering. Tweejaarlijks wordt een werkbezoek voor de leden gehouden. De vereniging levert verder een belangrijke bijdrage aan de Brabantse Dorpendag.

Ondersteuning


Leden kunnen op een breed terrein ondersteuning vragen van de vereniging. De bestuursleden komen uit alle delen van Brabant; ze zijn voor hun eigen regio contactpersoon voor de leden.

Brabant Nieuwsbrief


Brabant Nieuwsbrief is een digitale nieuwsbrief van de provincie Noord-Brabant, waarmee u wekelijks op de hoogte wordt gehouden van het nieuws uit Gedeputeerde en Provinciale Staten. U kunt zich HIER gratis op Brabant Nieuwsbrief abonneren. Hiervoor hoeft u alleen uw e-mailadres door te geven. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met daarin een bevestigingslink.

Feiten en cijfers over Brabant


U kunt Feiten en Cijfers over Brabant raadplegen op de website van de provincie Noord-Brabant. Hier vindt u gegevens over bijvoorbeeld de inwoners per gemeente, cijfers economische groei, landbouwcijfers, maar ook informatie over de Brabantse musea en de veiligheidsrisico's in Brabant. Klik hier voor meer info.

Webdesign: De Geus Internet