• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Word OV-Gids!

Word OV-gids!

 

Ervaring met het Brabantse openbaar vervoer? En help je graag anderen? Word dan OV-gids bij Reizigersoverleg Brabant.

 

Wat ga je doen?

Je informeert vol enthousiasme anderen over het reizen met het Brabantse openbaar vervoer tijdens theorie- en/of praktijkbijeenkomsten. Je verlaagt zo voor hen de drempel om te reizen. Als OV-gids begeleid je een klein aantal deelnemers bij het reizen in de praktijk. Tijdens de reis geef je uitleg over het openbaar vervoer. Vind je het ook leuk om voor een grote groep te presenteren? Dan is er, naast of in plaats van de praktijkbijeenkomsten, een mooie rol voor jou weggelegd tijdens de theoriebijeenkomsten.

 

Wat levert het je op?

Je bent van grote betekenis voor andermans zelfredzaamheid. Daarnaast vergroot je je kennis en netwerk. Je ontvangt een reiskosten- en vrijwilligersvergoeding.

 

Wat breng jij mee?

Je kan redelijk overweg met een computer en mobiele telefoon. Je bent realistisch en oplossingsgericht. Ook ben je bekend met het openbaar vervoer in Brabant. Jouw tijdsbesteding, rol en werkgebied stemmen we, in overleg met je collega-OV-gidsen, samen af.

 

Wij ondersteunen jou.

Als professionele vrijwilligersorganisatie ondersteunen wij jou als OV-gids met een goed inwerk- en scholingstraject. Ook nemen wij de organisatorische zaken voor je uit handen.

 

Interesse?

Mail naar info@reizigersoverlegbrabant.nl.

Meer informatie

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet