• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Laatste kansbericht: K2Challenge

Stichting Zet organiseert de K2Challenge.
Laatste kans om in te schrijven, dit kan namelijk nog tot 19 september.

 

K2Challenge: Plannen en dromen realiseren

Werk jij met jongeren, kinderen of jongvolwassenen? Doe je dat als vrijwilliger of werk je in een kleine professionele organisatie? Dan heb je vast dromen, plannen, projecten of ideeën die je graag wilt realiseren voor je club. De K2Challenge biedt je die kans. Maar let op, de deadline om nog mee te doen is in zicht! Inschrijven kan tot 19 september.

Voor wie?

”It takes a village to raise a child”. De hele sociale omgeving heeft invloed op de ontwikkeling van een kind, daarom is het samen zorgdragen als club, groep of gemeenschap zo belangrijk voor opgroeiende kinderen en jongeren. Oog voor elkaar en waar nodig even helpen, stimuleren, corrigeren of in bescherming nemen. Actief en met aandacht in de buurt, stad, school, opvang, club et cetera. Dat wil de K2Challenge stimuleren en belonen met een geldprijs van maximaal 25.000 euro.

De K2Prijs is een stimuleringsprijs voor aansprekende en verrassende initiatieven en ideeën die zorgen voor een fijne, veilige en/of actieve omgeving voor jongeren in Brabant. Een prijs die eigen impactvolle initiatieven van en betrokkenheid met de jeugd stimuleert met een financiële prikkel.  

Winnaar editie 2020: Stichting Move

Anne-Claire Pap: ‘We zijn als winnaar vorige editie 2020 Stichting Move heel blij met de prijs. Ondanks corona hebben we dankzij de K2Prijs toch hele mooie maatschappelijke projecten gerealiseerd met bijna 200 leerlingen. Met als doel iets leuks en goeds te doen voor anderen. Van complimenten geven, mensen helpen met boodschappen, eten verzamelen voor de voedselbank en nog veel meer. Het was een groot succes en een stimulans om ons project ook aankomende jaren verder uit te werken’.

Doe mee!

Wil je kans maken op een geldprijs? Heb jij een goed idee? Doe dan mee! Het hoeft echt geen heel boekwerk te zijn. Kort, helder en aantrekkelijk, dat volstaat. Misschien zijn jullie wel de K2Prijs-winnaars van dit jaar! Inschrijven kan tot 19 september. 

Meer informatie en inschrijven

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet